Vormgeving

Logo ontwerp

Een logo bepaalt grotendeels de uitstraling van je bedrijf of organisatie. Met een fris en krachtig logo kun je de identiteit van je bedrijf versterken. Een combinatie van de juiste kleuren, tekst- en beeldelementen bepalen hoe je logo eruit ziet.

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij je logo precies maken zoals jij dat wenst.

Huisstijl
Je bedrijfsidentiteit, ook wel huisstijl genoemd heeft grote invloed op de wijze hoe mensen je bedrijf zien. Met een professionele huisstijl heb je een sterke uitstraling en dit zal potentiële klanten aanspreken.

Visitekaartjes

Een eerste indruk laat je maar één keer achter! Een professioneel kaartje laten ontwerpen geeft je een voorsprong. Uiteraard wordt ook hier weer rekening gehouden met de identiteit van je bedrijf of organisatie.

Wil jij opvallen?
Laat ons dan een professioneel visitekaartje ontwerpen :)

Visitekaartjes

Briefpapier

Waarom briefpapier? Heel simpel... inkt is duur, dus waarom steeds je facturen in kleur afdrukken op een blanco A4'tje? Vijfhonderd bedrukte vellen briefpapier is goedkoper dan een setje nieuwe inktcartridges. Het kost je dus alleen nog zwarte inkt en die gaat veel langer mee. Twee vliegen in een klap dus! Gedrukt briefpapier in je eigen huisstijl is professioneler en duurzamer.

Briefpapier kan op vele manieren gebruikt worden, o.a. om gegevens op te printen zoals een factuur, offerte of uitnodiging. Maar ook om potentiële klanten aan te schrijven. Voor het ontwerp van je briefpapier ben je bij Nijssen Media aan het juiste adres.

Maar we doen nog véél meer...

Posters & Flyers

Ben jij bezig met de organisatie van een evenement? Wij ontwerpen creatieve en in-het-oog-springende posters en flyers.

Vlaggen & Spandoeken

Buitenreclame zoals vlaggen en spandoeken zijn een krachtige en professionele manier om jouw boodschap over te brengen.

Brochures

Met een brochure of folder heb je iets om achter te laten bij potentiële klanten of om weg te geven. Wat wil je bereiken?

Advertenties

Wij ontwerpen advertenties voor dag-, week- en vakbladen volgens de opmaakspecificaties van het gekozen medium.

Stickers

Wil je je bedrijf promoten? Of een product, activiteit of dienst? Promotiestickers zijn een goede manier van reclame maken.

E-mailhandtekening

Heb jij wel eens nagedacht over je e-mailhandtekening? Met een professionele e-mailhandtekening maak je een goede indruk.

Web banners

Wij ontwerpen dynamische en statische webbanners in JPG, GIF of HTML5. Deze banners realiseren wij o.a. voor BDUmedia

Autobelettering

Autobelettering is relatief goedkoop. Het vraagt weliswaar een eenmalige investering, maar die gaat vervolgens jaren mee.

Mailchimp nieuwsbrief

Aan de slag met e-mailmarketing! Wij ontwerpen Mailchimp templates in de huisstijl van jouw organisatie!

Wij kunnen alle soorten en maten drukwerk leveren!

Wij hebben goede contacten met grote en kleine regionale drukkerijen. Hier kunnen wij alles tegen scherpe tarieven laten drukken. In elk gewenste formaat en oplage!

Nijssen Media

Morgenrood 2
5711 NC Someren
0493 84 50 05
06 51 11 02 74
remco@nijssenmedia.nl

Google

5,0

Gebaseerd op 29 beoordelingen

Apple Teacher

Nijssen Media is ook te vinden op www.grafischontwerp-info.nl